Inaktiv platsannons

Marknadskoordinator till Affärsområde Hem i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 57 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,8 miljarder och varje år tar våra 3 000 skickliga medarbetare emot ca 80 miljoner besök. Åhléns Outlet är ett dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 1 augusti 2021
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Gillar du att arbeta i en miljö där det händer mycket, är en stjärna på administration och tycker det är motiverande att arbeta med människor? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu en Marknadskoordinator till Affärsområde Hem på Åhléns!

Vi erbjuder dig

Vi söker nu en driven och nytänkande Marknadskoordinator till Affärsområde Hem. I rollen ingår det att representera och koordinera tvärfunktionellt arbete mot bland annat marknad, försäljning och e-handeln. Arbetet innebär att du blir spindeln i nätet för avdelningen hem. Som marknadskoordinator hos oss kommer du ha följande uppgifter:

  • Koordinerar och sammanställa erbjudanden samt ansvara för att informera berörda avdelningar så som inköp, CRM, försäljning, e-handel mm.
  • Säkerställa att alla berörda inom affärsområde hem är uppdaterade om marknadsaktiviteter långsiktigt och kortsiktigt.
  • Bidra till affärsområde hems förståelse för marknad, konkurrenter och kunder.
  • Agera länk mellan affärsområde hem och marknad, försäljning samt e-handel
  • Koordinera och utföra Åhléns kommunikationsstrategier och aktivitetsplaner mellan marknad och affärsområde hem.
  • Ansvara för att samla, packa och skicka in produkter till kampanjer/redaktionella jobb
  • Identifiera utvecklingsområden för interna processer
Kvalifikationer

Vi letar efter
Vi på Åhléns är övertygade om att genom att vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgångar och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Till oss tar du med dig:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som marknadskoordinator och/eller annan erfarenhet som bedöms som likvärdig
  • Vana från att ha arbetat i större organisationer
  • Goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska
  • Utbildning inom marknadsföring är meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad, driven och har mod att utmana dig själv och andra. Du är en administrativ stjärna och är van att hantera stor mängd data och jobba mot deadlines. Du trivs i en miljö där det händer mycket och är inte rädd för att ta egna initiativ eller tänka i nya banor. Du tycker det är motiverande att arbeta med människor och kan hantera många kontaktytor. Samtidigt är du självgående i ditt arbete och tar ansvar för att vi gemensamt uppnår våra uppsatta mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi ser gärna att du kan börja hos oss i omgående. Åhléns tillämpar 6 månader provanställning. Placering är på Åhléns Servicekontor i Stockholm.

Urvalet kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej