Inaktiv platsannons

Sektionschef PM5 Kartongbruket, Gävle Bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen samt processer och arbetssätt. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans nå resultat. Du får leda en sektion med gruppchefer, operatörer, ingenjörer och tekniker som tillsammans uppnår säker och stabil produktion enligt kundens förväntningar.

Vi erbjuder:

• En plats i en organisation med goda värderingar, stort arbetsmiljöfokus och miljömedvetenhet.
• Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanade arbetsmiljö.
• Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.
• Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapportera till avdelningschefen.

Om tjänsten

PM5 tillverkar förpackningsmaterial från förnyelsebar råvara. Som Sektionschef för PM5 ansvarar du för att leda och utveckla arbetet inom sektionen på kort och lång sikt. Målet är en produktion på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt som lever upp till våra kunders förväntningar genom att systematiskt eliminera förluster, med våra medarbetare som trygga problemlösare. 

 

• Erfarenhet av papper- eller kartongtillverkning.
• Teknisk universitetsexamen eller relevant yrkeserfarenhet inom området.
• Flerårig erfarenhet av att leda andra.
• Erfarenhet från förändringsledning samt ständiga förbättringar är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen är du en handlingskraftig person med förmågan att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig som alltid sätter säkerheten först, är en genuin representant för våra värderingar och har ett stort intresse av att leda och utveckla människor. Du har ett strategiskt tankesätt samt god analytisk förmåga och jobbar aktivt med att utmana och utveckla arbetssätt och har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta John Burevi, Sektionschef PM4, tel + 46 (0) 70-7951452

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Mari Bryngelsson, HRBP Gävle, mari.bryngelsson@billerudkorsnas.com

Återkoppling vid önskad kontakt kan komma att ta längre tid än brukligt på grund av ledigheter under denna tid, framförallt vecka 30 och vecka 32.

I den här rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till övrig marknadsföring och rekryteringsbolag. Vi tackar vänligt men bestämt nej till att bli kontaktade gällande detta.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 29 augusti 2021. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej