Inaktiv platsannons

Gruppchef centralverkstad och förråd i Skärblacka

Om tjänsten

Inom sektionen Centralt Underhåll söker vi nu en driven och engagerad Gruppchef som med positiv attityd ska leda och utveckla Skärblacka bruks centralverkstad samt förrådsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast möjligt.

Centralverkstaden består av ca 13 personer som på både dagtid och skift utför pump/växellådsreparationer, skärande bearbetning, beläggningsarbeten, plåt och svetsjobb samt reparationer i största allmänhet. Förrådsdelen består av 4 personer som hanterar brukets alla reservdelar, råmaterial och kemikalier.

Om tjänsten
Som Gruppchef för centralverkstad och förråd kommer du ha personal och budgetansvar över ditt verksamhetsområde, med speciellt fokus på skydd och säkerhet. Prioritering och planering, leda och fördela arbeten samt kompetensutveckling av personal är några av arbetsuppgifterna. Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar enligt en modell som vi inom BillerudKorsnäs kallar Bästa Arbetssätt, eller Current Best Practice (CBP), där du förutsätts vara drivande i både planering, genomförande och uppföljning.  

Vi tror att du som lägst har en teknisk gymnasieutbildning med flera års erfarenhet inom arbetsområdet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet i ledande befattning och god kännedom om processindustrins krav på underhåll. Det är en fördel om du har erfarenhet av lager/förrådsoptimering, logistik/produktionsflöden (Supply Chain) samt erfarenhet av ekonomiskt ansvar. Vi tror att du har en branschbakgrund från process eller tillverkningsindustrin. 

Vi ser även att du har erfarenhet av affärssystem/databaserat underhållssystem och goda kunskaper i excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska

Tjänsten förutsätter att du har stort driv och intresse av ledarskap och av att utveckla andra. Som person är du professionell och tydlig i din kommunikation med ett serviceinriktat engagemang som ledord. Du jobbar strukturerat med god planeringsförmåga och ser till helheten, utan att för den skull missa de viktiga detaljerna.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Högberg, sektionschef Centralt underhåll på tel. 011-24 56 81.

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej