Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Tranås

F... Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förb...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Önskar du att användbara tekniska lösningar formas av dina idéer? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik - med oss får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen. Välkommen till Bosch!

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi.  Vi är ca 500 anställda i Tranås, och säljer för drygt 1 miljard/år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT.

Jobbeskrivning

Om tjänsten

Vill du vara med i vår utveckling och tillväxt? För att skapa bästa förutsättningar för verksamheten formar vi nu vår framtida HR-organisation.  I vårt engagerade HR team som arbetar nära verksamheten och medarbetarna får du ansvar för alla HR processer inom funktionerna för Inköp, Logistik, Produktionsutveckling, Ekonomi och IT. I vår tillväxt får du möjlighet att fokusera på rekrytering, introduktion och kompetensutveckling. Du implementerar även strategiska förändringar och utvecklar organisationen i ett nära samarbete med chefer och medarbetare inom ditt ansvarsområde. I vårt processutvecklingsarbete med fokus på ständiga förbättringar och digitalisering får du ansvar för kompetensutvecklingsprocess för hela bolaget.  Vi erbjuder en dynamisk internationell arbetsmiljö med mycket kontakter externt och internt inom Bosch.

Kravspecifikation

Vem är du?

Du har ett positivt och serviceinriktat förhållningssätt med fokus på utveckling och förbättringar. Du samarbetar och skapar såväl goda relationer som förtroende med din omgivning. Som HR Business Partner ser vi gärna att du har en bred kompetens/erfarenhet inom HR-området med utbildning inom HR eller likvärdiga erfarenheter. Du har erfarenhet av arbetsrätt och kunskap för att kunna navigera i olika HR-system samt kommunicerar på svenska och på engelska i både tal och skrift.

Ytterligare information

Vad Bosch kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och attraktivt jobb inom ett bolag som värdesätter utbildning, kvalitet och din personliga utveckling. Du kommer att få arbeta inom ett globalt bolag med över 400 000 engagerade och hjälpsamma kollegor över världen. Vi värdesätter dig som anställd och vi kan bland annat erbjuda dig träningsmöjligheter och sportaktiviteter.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)