Inaktiv platsannons

Butikssäljar Jour - Coop Älvängen i Älvängen Älvängen

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara med på Coop Älvängens fortsatta framgångståg! Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Din roll är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken alltid håller högsta kvalité. Du kommer ansvara för att allt fungerar på golvet när Butikschefen inte är på plats så viss arbetsledning ingår samt att arbeta aktivt med att förbättra butikens rutiner, minska matsvinn samt se till att butiken är i toppskick.

Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare. Tillsammans ska ni se till att branschens bästa butik hittas i Älvängen.

Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Vi ser att du brinner för kundmötet och tidigare erfarenheter från dagligvaruhandeln är ett krav. Tjänsten innebär i huvudsak arbete på eftermiddagar och kvällar samt varannan helg.

Tjänsten är en Tillsvidareanställning på 24 tim/vecka med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansäkningsdag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Älvängen Älvängen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb