Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Stockholm

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu fler arbetsledare.
 

Om rollen
Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.
På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

 

Vem är du
Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom mark- och anläggningsproduktion. 

Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten? a Tobias Stenquist, arbetschef - tobias.stenquist@peab.se eller Tobias Munoz, HR Partner - tobias.munoz@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-08-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)