Inaktiv platsannons

Junior Utvecklingsledare Inköp i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Junior Utvecklingsledare Inköp

Sökes till Göteborg, Malmö

Du kommer ingå i koncernens funktion för inköp och arbeta med befintliga system inom inköp men även vara en viktig del i vårt arbete med digitalisering. Gruppen som du kommer tillhöra består av både juniora och seniora projektledare som stöttar och inspirerar varandra i arbetet och den fortsatta utvecklingen hos oss på Peab. Vi har många spännande och viktiga projekt där du kommer att vara en del. Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen på vår digitaliseringsresa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

  • att arbeta med förvaltning av vårt avropssystem
  • arbeta med katalogkvalitet för att säkerställa att avropssystemet är användarvänlig
  • att vara en aktiv och bidragande del i våra digitaliseringsprojekt
  • att koordinera och delta vid workshops och intervjuer i våra projekt
  • att skapa, delta och hålla utbildningar

Din profil

För att lyckas i rollen är du nyutexaminerad ekonom eller ingenjör från universitet/högskola (4-5 årigt program), eller har upp till 3 års erfarenhet av utvecklingsarbete inom inköp. Kanske har du tidigare erfarenhet av att arbeta som projektmedlem i ett utvecklingsprojekt inom inköp eller som konsult inom samma område. Vi tror att du är en duktig kommunikatör och gillar att leda och driva förändringsarbete. 

Erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen eller inom inköp är meriterande men inget krav. Har du erfarenheter från företag/branscher med liknande karaktär, dvs. decentraliserade och distribuerade verksamheteter är det positivt. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av avropssystem eller inköpssystem.

Som person tror vi att:

  • Tar du initiativ, är drivande och lyhörd kommer du att lyckas i rollen
  • Du stimuleras av att lösa problem och bidra till förbättringar
  • Du är strukturerad och metodisk
  • Du utgår från ett helhetsperspektiv
  • Du tycker om att samarbeta och att arbeta i team för att lösa gemensamma utmaningar

Placeringsort för tjänsten är antingen Malmö eller Göteborg. Du kommer resa ca 50 dagar/år inom Norden.

Vi erbjuder dig ett kvalificerat arbete med stora möjligheter att utvecklas inom vår organisation.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Erik Ravinder, ansvarig för digitalisering inom inköp, mail: erik.ravinder@peab.se eller tel: 0725-335317. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-24

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)