Inaktiv platsannons

Serviceinriktad Servis till VIldmarkshotellet i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 

Brinner du för spännande gästmöten och att skapa upplevelser i världsklass? Ser du utmaningar och inte problem.

I rollen som servitris/servitör arbetar du på Vildmarkshotellets helt nyrenoverande och tematiserade restaurang Terrassen. Vi arbetar i en underbar naturskönmiljö med magisk utsikt över Bråviken dagligen. På Vildmarkshotellet har vi olika säsonger med många verksamheter. Förutom vår sommarsäsong så har vi fullt av konferensgrupper, mässor och event övrig tid på året.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra hotellgäster och skapa minnesvärda ögonblick och upplevelser. Du har erfarenhet inom restaurangbranschen och av à la carte servering sedan tidigare. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning samt ett intresse för mat och dryck i kombination. Vi har en stor verksamhet och våra restauranger rymmer totalt nästan 700 personer tillsammans. Detta innebär att tempot på restaurangen många gånger kan vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Vi söker dig som ser möjligheter i allt och alla och som alltid jobbar för att ge våra gäster den bästa upplevelsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start 1 september, där provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiderna innefattar varierande arbetspass på både veckodagar och helger med både dagspass och pass under kvällstid. Därav är det viktigt att du kan ta dig hem även när kollektivtrafiken inte går. Lön enligt kollektivatal träffat mellan Vistia och HRF.

Sista ansökningsdag 16 augusti men urval sker löpande sök redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb