Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde i Täby

På Pizza Hut bakar vi äkta Pan Pizza, det berömda originalet och vår stolthet från 1958. Som pizzaexperter serverar vi naturligtvis också tunn surdeg San Fransisco pizza, världens ostigaste Cheezy Crust och innovativa Bites.  Varje dag vid lunch dukar vi upp vår populära pizza- och gröna sköna salladsbuffé. Resten av dagen och kvällen erbjuder vi även en välsmakande meny med kalla och varma godsaker som pasta, våra klassiska ribs, vitlöksbröd, sallader, läckra desserter och vår uppskattade mjukglassbar förstås (där saltlakritsströsslet är försvinnande gott).  Pizza lovers eller inte, våra restauranger erbjuder något för alla.Varmt välkommen - familj, vänner eller i eget sällskap!

Om tjänsten

1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Med stolthet tillagar du våra unika pizzor, tar emot gäster i kassan, diskar och städar. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra glada gäster och dina härliga arbetskamrater. Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet, lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som skapade och utvecklar succén. Våra fantastiska pizzor och medarbetare med glimten i ögat!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, kassahantering, servering, diskplock, städning och planering av ditt arbete.

Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Vi erbjuder en härlig arbetsplats, med justa kollegor och kul på jobbet!

Vi söker stjärnor till följande tjänster:
Deltid 75%
Deltid 50%
Deltid 15% - Varannan helg


Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.

Välkommen att göra din ansökan redan idag!

Vid frågor - maila:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Täby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Täby | Restaurang | Deltidsjobb