Inaktiv platsannons

i Västerås

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Till vår avdelning Dryckesteknik söker vi en servicetekniker med placeringsort Västerås. Service och kundbemötande är viktigt för oss och vi söker dig som är lyhörd för kundens behov och sätter kundservicen främst.

Dryckesteknik är den avdelning inom Spendrups Bryggeri AB som utför installationer, reparationer och service av Spendrups dryckesanläggningar hos våra kunder, främst inom restaurang. Dryckesteknik har totalt ca 60 anställda varav ett 40-tal personer är servicetekniker. För att administrera och planera kundernas servicebeställningar finns en administration samt tillhörande verkstad och lager. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, kundfokuserade och gillar att ha roligt på jobbet!

Ditt uppdrag

I din roll som servicetekniker arbetar du med den tekniska servicen i ditt kunddistrikt och säkerställer en god kvalité och den bästa dryckesupplevelsen för konsumenten. Du utför även installation och ombyggnad av dryckesanläggningar på uppdrag av kundansvarig säljare. Du rapporterar till regionchefen för region väst och ingår i ett team bestående av 11 kollegor i regionen. Ditt engagemang sträcker sig från att planera och lösa tekniska serviceuppdrag, till att utveckla kundrelationer och stötta säljarens arbete i affärsrelationen.

Du utgår hemifrån och i tjänsten förfogar du över en servicebil med verktyg och reservdelar. Planering och rapportering av servicejobben görs i vårt system via en app i telefonen eller iPad.

Din bakgrund och egenskaper

  • 3-årig gymnasieutbildning 
  • b-körkort

Erfarenhet från restaurangbranschen och av teknisk service är meriterande, men inte ett krav, det lär vi dig löpande. För oss är det viktigt att hitta dig som har stort fokus på kundservice, har en vilja att lära och är engagerad i ditt arbete samt trivs att jobba med frihet under ansvar. Vi ser att du har social kompetens, du kommer i huvudsak jobba självständigt men det förekommer även samarbete över distrikten med dina kollegor. 

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inte ditt cv eller personliga brev, du ansöker istället genom att svara på våra urvalsfrågor. Om du uppfyller kraven  kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 11 augusti
Tillträdesdag: omgående/efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/dag
Placeringsort: Västerås

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej