Inaktiv platsannons

Öppen ansökan IT- Projektledare i oss

Om tjänsten

Vill du jobba som IT-Projektledare hos oss?

 

Som IT-Projektledare hos oss får du arbeta på en global IT-avdelning, med många nya initiativ och projekt där du har möjlighet att vara med i ett tidigt stadium.

 

För att hålla uppe det höga tempot har du stor frihetsgrad som Projektledare, och det förväntas att du agerar och är trygg i din ledarroll. Du kommer med tiden att få en djup kunskap om vår verksamhet och du ser resultatet av ditt arbete och hur våra IT-projekt bidrar till utveckling och förbättring av H&Ms kärnverksamhet. Vi arbetar med projektmodellen PPS som bas, till det har vi en egenutvecklad utvecklingsmodell som anpassas efter varje specifik situation.

 

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en organisation som kännetecknas av att vi tror på människan och arbetar som ett team. Vi strävar efter ständig förbättring och kommer att uppmuntra din personliga utveckling.

 

Våra projekt kan vara både stora och små och av olika komplexitet. Som Projektledare inom IT på H&M vill vi att du har ledarskaps-och projektledarerfarenhet från IT-branschen samt gärna en akademisk utbildning.  Det är dessutom ett extra plus om du har erfarenhet inom retail samt upphandlingserfarenhet.

 

Vill du utvecklas och växa med H&M? Gör här en spontanansökan så finns du med i vår CV-databas och vi kontaktar dig om vi har en tjänst som matchar just din profil. Vi vill också uppmana dig att hålla utkik efter kommande tjänster här på hemsidan där vi publicerar alla lediga tjänster.

 

Din intresseanmälan ska innehålla CV och personligt brev där du bland annat berättar om vad du vill arbeta med i din nästa tjänst samt hur din erfarenhet matchar det vi söker.

 

The IT department is an important part of the company’s business and carries out operations, software development and maintenance of the company’s systems and business applications. Our goal is to supply as cost efficient IT solutions as possible in order to offer our customers “Fashion and quality at the best price in a sustainable way”. The IT-department is located in Stockholm and Borås and conduct business virtually all over the globe. The H&M group includes in addition to H&M the brands COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, H&M Home and & Other Stories. As an IT-department, we work with all brands.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
oss
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier