Inaktiv platsannons

Lunchkock i Stockholm

Om tjänsten

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.

Restaurang Länsrätten i Stockholm, Gärdet är en restaurang som serverar såväl lunch, konferensluncher och catering. 
Vi söker nu en passionerad kock som vill vara med och utveckla vårt restaurangkoncept.

I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte.

Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara vår köksmästare behjälplig med menyplanering och inventering. Erfarenhet av inköp, viss arbetsledning, à la carte och/eller festvåning bedöms som meriterande.

VEM ÄR DU?

  • Du har några års erfarenhet av kockarbete sedan tidigare
  • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
  • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
  • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, klarar av att arbeta i ett ibland högt tempo samt har lätt för att samarbeta och kommunicera
  • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
  • Du talar och skriver svenska

Arbetstider:
Dagtid, måndag till fredag.

Omfattning:
100% 

Start:
27 september eller efter överenskommelse

Lön:
Enligt avtal eller efter överenskommelse

Rekryteringen påbörjas i mitten på augusti men skicka gärna in din ansökan direkt. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Om du har frågor, vänligen kontakta Restaurangschef Frédéric Boussard: frederic.boussard@sodexo.com

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4409&rmlang=SE

Restaurang Länsrätten i Stockholm, Gärdet är en restaurang som serverar såväl lunch, konferensluncher och catering. 
Vi söker nu en passionerad kock som vill vara med och utveckla vårt restaurangkoncept.

I vårt kök arbetar du självständigt och har ett stort intresse för såväl husmanskost som à la carte.

Viktiga egenskaper för oss är att du är nyfiken, gillar god mat och inte är rädd för att komma med nya idéer som tillsammans med resten av dina kollegors kunskaper skapar matupplevelser för våra gäster. Du är även med och bidrar till trivsel och arbetsglädje.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara vår köksmästare behjälplig med menyplanering och inventering. Erfarenhet av inköp, viss arbetsledning, à la carte och/eller festvåning bedöms som meriterande.

VEM ÄR DU?

  • Du har några års erfarenhet av kockarbete sedan tidigare
  • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
  • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
  • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, klarar av att arbeta i ett ibland högt tempo samt har lätt för att samarbeta och kommunicera
  • Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
  • Du talar och skriver svenska

Arbetstider:
Dagtid, måndag till fredag.

Omfattning:
100% 

Start:
27 september eller efter överenskommelse

Lön:
Enligt avtal eller efter överenskommelse

Rekryteringen påbörjas i mitten på augusti men skicka gärna in din ansökan direkt. Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Om du har frågor, vänligen kontakta Restaurangschef Frédéric Boussard: frederic.boussard@sodexo.com

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb