Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Elektronikkonstruktör vapensystem i Karlskoga

Karlskoga | Örebro län | Civilingenjör / Arkitekt | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Ser du utmaningen i avancerad elektronikkonstruktion och kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet? Bra, för vi söker nämligen en elektronikkonstruktör som kommer att arbeta med elektronikkonstruktion för våra projekt både i Karlskoga och Linköping.

Här på Saab vill vi alltid ligga steget före, både när vi utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i vår strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar vi mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Sektionen som du kommer att tillhöra bidrar med elektronikkonstruktioner till alla projekt med elektronikinnehåll. Här kommer du, förutom att ta dig an elektronikkonstruktion för våra vapensystem, arbeta med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Ditt arbete blir inriktat mot såväl digital konstruktion för signal och bildbehandling som analog konstruktion. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från tolkning av krav till utveckling fram till färdig produkt. Du har dessutom goda möjligheter att välja inriktning efter intresseområde, för här är arbetsformerna fria med ett självklart fokus på att våra produkter ska ha hög tillförlitlighet och framför allt fungera i besvärliga miljöer med stora mekaniska påfrestningar och varierande temperatur.

Hos oss kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom system, mekanik och programvara. Vår avdelningen växer och över tid kan rollen komma att utvecklas mot en ledande befattning varför du bör ha ett intresse av att leda andra i dagligt arbete.

Eftersom vi arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet. Givetvis måste vi kontinuerligt utbilda vår personal, att dina kunskaper är på topp är en nyckel till vår framgång. Därför erbjuder vi våra anställda en mängd kurser för att skapa framtida specialister och ledare.

Vi verkar i en internationell miljö där det finns möjlighet till tjänstgöring utomlands.

Den du är idag

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för elektronikutveckling, är social, van vid att jobba i team och gärna tar ledande roller. Om du har tidigare erfarenhet av att leda team av olika slag är det meriterande. Det är också viktigt att du bidrar med konstruktiva och nytänkande idéer. Du är civilingenjör Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot elektronikkonstruktion eller minst högskoleingenjör inom elektronikkonstruktion med några års erfarenhet. Du har jobbat några år inom området. Du behärskar självklart språk för konstruktion av programmerbara kretsar (VHDL). Vi använder Mentor Graphics verktyg för elektronikkonstruktion.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Karlskoga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Elektronikkonstruktör vapensystem i Karlskoga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis