Tyvärr är jobbannonsen inte aktuell längre

Projektledare i Göteborg, Växjö

Västra Götalands län | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Air Traffic Management (ATM) är en enhet inom Saab som utvecklar system inom området flygtrafikledning. Systemen används för att effektivisera flygtrafikledning, vilket ställer mycket höga krav på deras säkerhet och tillgänglighet. Vi är världsledande inom fjärrstyrd flygtrafikledning (). Vår verksamhet finns idag i Göteborg, Växjö, Apeldoorn (Holland) och Syracuse (USA).

Våra lösningar ligger i teknikens framkant och för rätt person finns stora möjligheter att arbeta med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter, tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi söker nu en duktig och nyfiken Systemingenjör för att förstärka den svenska delen av teamet som finns i Växjö och Göteborg.

Din framtida utmaning

Vi är i en expansiv fas där antalet kundprojekt ökar och vi behöver förstärka vårt team med minst en senior Projektledare. Du kommer att vara helhetsansvarig för leveransen av flygtrafikledningssystem till våra kunder i något eller några av våra kundprojekt. Våra projekt kan jm innehålla allt från system- och produktleveranser till rena utvecklingsprojekt. Projekten varierar i storlek, både i ekonomiska termer och i antalet involverade personer. Flertalet av våra kunder finns utomlands vilket ger arbetet ytterligare en dimension.

Vi tror på en öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna och är en förutsättning för vår utveckling framåt.

Den du är idag

Vi söker dig som är senior projektledare med internationell erfarenhet. Intresse och kompetens inom förhandlingsteknik, kommunikation och juridik är ett krav. Du bör ha minst fem års erfarenhet som projektledare och relevant högskoleutbildning.

Du har ett passionerat intresse för teknik, en begåvning utöver det vanliga och har troligen mycket goda studiemeriter. Vi värdesätter engagemang och en utåtriktad och kreativ personlighet. Du brinner för att lära dig ny teknik och ta till dig domänkunskap och delar gärna med dig av dina kunskaper till både kunder och medarbetare. På detta sätt skapar vi tillsammans ett kunskapsföretag där du blir en viktig del.

Du har driv, initiativförmåga och visar engagemang - att motivera, entusiasmera och leda människor är helt naturligt för dig idag. Du har ett positivt förhållningssätt och arbetar på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Rollen kräver att du kan fatta snabba beslut baserat på egna konsekvensanalyser. Ditt arbete bedrivs till stor del i våra egna lokaler, men innebär även resor och arbete på plats hos våra kunder under kortare perioder.

Publicerad den

21-07-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg, Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är jobbannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Projektledare i Göteborg, Växjö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis