Inaktiv platsannons

Kontraktsingenjör i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kontraktsingenjör

Sökes till Solna

Brinner du för affären och har erfarenhet av att arbeta brett med kontraktsfrågor i anläggningsprojekt? Nu söker vi på Peab Anläggning i Stockholm dig som vill arbeta som kontraktsingenjör hos oss! 
Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Till Anläggning i Storstockholm söker vi nu en kontraktsingenjör som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer att spela en viktig roll hos oss och tillsammans med våra duktiga medarbetare får du möjlighet att utveckla entreprenörskapet i vår verksamhet.

 

Om tjänsten

Som kontraktingenjör kommer du att stötta våra projekt i hantering av kontraktsfrågor gentemot beställare och underentreprenörer. 

Du kommer till exempel att:
•    Hantera kommunikation och förhandling med beställare och underentreprenörer gällande projektets kontraktsåtaganden.

•    Vara en viktig länk mellan produktion och slutkund och hantera projektets ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA). 

•    Med hjälp av övriga organisationen hitta och fånga upp ändringsarbeten som du sedan dokumenterar och kommunicerar med kunden. 

•    Du är en del av projektets organisation och ansvarar för projektets dagböcker samt redovisning av material och fakturor

•    Ta fram underlag för projektrapportering både internt och externt mot kund. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen och har arbetat arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader. Du har med fördel en bakgrund som projektchef/platschef och/eller entreprenadingenjör eller motsvarande. Du har god kännedom om AB/ABT, AMA och MER och god erfarenhet av att arbeta med regleringar, kontraktsfrågor och riskvärdering av produktionstekniska lösningar.
För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. Vidare ser vi att du är duktig på att driva projekt framåt, sköta kundkontakter och innehar god förhandlingsvana. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet. 
På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Har du frågor om rollen? a arbetschef Johan Hedin, johan.hedin@peab.se eller HR Partner Tobias Munoz, tobias.munoz@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-01-31

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)