Inaktiv platsannons

Vi söker en Development Manager i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker en Development Manager

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Var med och utveckla Svenska Mässan Gothia Towers till Europas mest attraktiva mötesplats! Nu har du chansen att vara en viktig nyckelspelare i de digitala förändringar som kommer ske och leda ett team i en spännande, levande och komplex miljö. Om du vill ha en roll där du får vara med och påverka, skapa nytt och utveckla en digital funktion kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Ansvar och arbetsuppgifter
I nära samarbete med verksamheten utvecklar och förvaltar du och dina medarbetare digitala tjänster för att effektivt leverera kundnytta, attraktiva kundupplevelser och effektiva verksamhetsprocesser.

I rollen ingår personalansvar samt resultat- och investeringsansvar för avdelningen Development som ingår i Digital Services. Inom Development arbetar dina medarbetare med utveckling, support och förvaltning av befintliga system, våra online tjänster och övriga digitala lösningar. Det innebär att du är ansvarig för att driva utveckling och förändring för att säkerställa att våra kunder får en optimal digital upplevelse samt att vår verksamhet har ett effektivt IT-stöd. Med ditt engagemang, kund- och affärsfokus samt utvecklingsinriktade och coachande ledarskap driver du avdelningen mot mål och vision. Du rapporterar till Director Digital Services.

Din bakgrund
Du har flera års erfarenhet som ledare med formellt personalansvar och från en roll där du proaktivt drivit förändringsarbete. Erfarenhet av att arbeta med systemförvaltning och utveckling, projektledning, agil utveckling samt har en förståelse för integrationer och BI är ett krav. Du har djup förståelse för affärsprocesser och system samt hur IT och teknik kan skapa attraktiva kundupplevelser och affärsnytta.

Relevant högskoleutbildning är ett krav t ex civilingenjör, system-/datavetare eller liknande, men kan till viss del kompenseras med annan högre utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll.

Som person har du en positiv attityd och du är nyfiken och drivs av att leda förändringsarbete med högt affärs- och kundfokus. Du trivs med att pendla mellan strategiska och operativa frågor. Som ledare är du trygg, engagerad och samarbetsorienterad och du inspirerar dina medarbetare genom att vara en förebild. 

Vill du bli en av oss?
Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)