Inaktiv platsannons

Tivolivärdar till Furuviks Halloween i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

När de kyliga höstvindarna drar in över Furuvik öppnar parken upp portarna för Halloween. Vinande karuseller och snurrande spel ska dela parken tillsammans med luriga häxor och spöken i en park som vi klätt om till Halloweenskrud.

Nu söker vi fantastiska tivolivärdar som vill vara med och bidra till en riktigt rolig och spännande upplevelse för alla våra gäster. 

I rollen som tivolivärd kan du finna dig köra skrattande barn i en attraktion, bli expert på att snurra sockervadd eller coacha familjer i 5-kampsspelen. Du kan också jobba med matupplevelsen i parken, välkomna gästerna vid våra entréer och mycket annat.

Under Halloween är parken öppen 23-24 oktober, 30-31 oktober samt 3-6 november. Vi söker dig som kan jobba de flesta av dessa dagar. För att jobba hos oss behöver du vara minst 16 år gammal. Urval sker löpande.

Vi väntar med spänning på din ansökan!

 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb