Inaktiv platsannons

.Net-utvecklare i Malmö

Nu behöver vi bli fler .Net-utvecklare för att hinna med alla våra nya kundprojekt. På Knowit jobbar vi med spännande uppdrag tillsammans med inspirerande kollegor! Vill du också bli en av oss?

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna varierar, du kommer främst att jobba som utvecklare och ibland mer som arkitekt varför du behöver ha minst 3 års erfarenhet inom .Net i språken C# och VB. Det är en fördel om du har erfarenhet av XML, WCF/REST, MVC och MS SQL. IBM Informix, Java eller Xamarin är det ytterligare positivt om du behärskar då vi jobbar med många olika plattformar. Våra projekt drivs ofta genom agila utvecklingsmetoder som Scrum eller Kanban. Du utmanas ofta av svårlösta problem fast med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande löser du dem ett efter ett. Grunden till allt är att du gillar att koda!

Arbetet sker mestadels inom Öresundsregionen men distansarbete med resor kan förekomma i kortare och längre perioder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland sitter du i projekt placerade på vårt schyssta centrala kontor i Malmö.

Du vet hur viktigt det är att lyssna på kunden och förstå deras kända och okända behov, att ta ansvar och engagera dig med full kraft i hela utvecklingsprocessen. Du brinner för att lära dig nya saker och vill vara med och utveckla både vår verksamhet och våra kunders. Du tycker även om att dela med dig av din kunskap och din erfarenhet till dina kollegor. Vi vill att du talar och förstår svenska. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans.

Känner du igen dig i det vi beskriver här? Skicka då in din ansökan med CV och en kort beskrivning av dig själv till Jonny Magnusson. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte utan skicka den idag.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | IT | Online marketing | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier