Inaktiv platsannons

Telefonkommunikatör, Amnesty International (extra/deltid) i Stockholm

Telefonkommunikatör, Amnesty International (extra/deltid)

Om tjänsten

Vill du ha ett viktigt jobb som gör skillnad? Amnesty International är en global människorättsorganisation som med gemensamma krafter vill skapa en värld där mänskliga rättigheter gäller alla. Vill du hjälpa oss?

Arbetsuppgifter
Som telefonkommunikatör är dina arbetsuppgifter att prata med människor i telefon för att informera om samt uppmärksamma orättvisor runt om i världen, och inspirera dem att aktivt ta ställning för människors lika värde. Du kommer att ge information om Amnestys pågående arbete, befintliga utredningar och framgångar, med målet att värva nya medlemmar samt höja medlemskapsavgiften för befintliga. Genom samarbete och engagemang hjälps vi åt att tillsammans bidra till Amnesty Internationals globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna.

På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss. Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i Amnestys arbete, mänskliga rättigheter, retorik och samtalsteknik. Du får också fast månadslön och trygga anställningsvillkor. Arbetet är förlagt kvällstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lyhörd och bekväm med att kommunicera via telefon på ett trevligt, engagerat och övertygande sätt. Du kan samarbeta med andra men trivs också med att jobba självständigt. Du har lätt för att ta kontakt med och engagera okända människor i telefon och är bekväm med att prata om pengar. Tjänsten inkluderar resultatkrav, därför är det viktigt att du är mål- och kvalitetsmedveten, samt motiveras av att arbeta resultatinriktat.

För att trivas i den här rollen bör du som söker ha ett intresse för mänskliga rättigheter. Du har kunskap inom området eller är intresserad av att lära dig mer.

Tidigare erfarenhet av andra ideella organisationer, telemarketing eller försäljning är meriterande, men inget krav.

Vi erbjuder dig

  • Utbildning i mänskliga rättigheter och chansen att göra en viktig insats ihop med fantastiska kollegor.
  • Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning tillämpas) och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.
  • Fast månadslön (ej provision). Betald semester samt betald ledighet i samband med röda dagar.
  • Kvällsarbete på deltid måndag-torsdag kl. 17-21 och fredag kl. 16-20 samt en utbildningstimme/vecka. 3-5 arbetspass per vecka.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Försäljning / Inköp, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Kundservice / Call Center | Marknadsföring / PR | Deltidsjobb | Extrajobb | Grundskola | Gymnasium