Inaktiv platsannons

Digital Studio Specialist i Solna

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Vi erbjuder dig möjligheten att vara med att bygga upp något som bidrar till stort värde för hela BillerudKorsnäs.

Vi söker nu efter en Digital Studio Specialist som vill vara med att starta upp en studio i världsklass. Du kommer vara en del av ett team med bred kompetens inom exempelvis kommunikation, social media och strategi där ni kommer arbeta tillsammans för att ytterligare stärka BillerudKorsnäs varumärke både internt och externt.

Om tjänsten
I rollen som Digital Studio Specialist kommer du vara ansvarig att starta upp och driva vår första Digitala Studio. Med en god känsla för grafisk form och kommunikation är du lyhörd inför vilket typ av budskap som ska kommuniceras och hur detta ska produceras. Du trivs bakom kameran och har god förmåga att vägleda andra i kamerateknik.

Vidare kommer du att:

Som person trivs du att arbeta i team och gillar att samarbeta tillsammans med andra för att nå bästa resultat. Du får energi av att skapa innehåll som väcker intresse där du har god förmåga att självständigt kunna leda och driva projekt. Ditt arbete grundar sig alltid i företagets verksamhet och värderingar där du har god förståelse för lämpliga kanaler och passande budskap samt innehåll.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta gärna rekryterande chef Nina Ekstrand (EVP Communications) på nina.ekstrand@billerudkorsnas.com eller 0722343732.

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Angelica Louropoulos (TA Partner) på angelica.louropoulos@billerudkorsnas.com eller 0703433529.

 

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats. Urval sker kontinuerligt, sista dag för ansökan är den 11 oktober. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna.

Vi ser fram emot din ansökan

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej