Inaktiv platsannons

Production Planner, Customer Service i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Då har vi en tjänst för dig!

 

Till avdelningen Customer Service Cartonboard resursstärker vi nu teamet i Frövi och söker därav Production Planners. Att arbeta med produktionsplanering innebär att förstå och tillgodose kundens behov och samtidigt optimera produktionsutfallet. Det sker i samförstånd med produktionen och logistikkedjans behov, möjligheter och begränsningar. Som organisation utmärker vi oss som snabba och flexibla med ständigt kundfokus i alla led. Inom Customer Service Cartonboard kan vi erbjuda dig en varierande roll där du ges möjlighet att utvecklas i en organisation som är i en fas med tillväxt. 

En Production Planners huvudsakliga arbete är att bekräfta order, planera och följa upp order i kombination med avvikelseuppföljning. Produktionsplanering innebär anpassning av produktionsplanen för att öka kundnytta och lönsamhet. Arbetet sker med ansvar för att möta kundens krav enligt bekräftade order med hänsyn taget till trimutnyttjande, lagersituation och omställnings- och leveranskostnader. Rollen är till stor del operativ och innebär tät kontakt med produktion, Customer Service, Logistics samt övriga affärssegment.

Du ingår i ett team om sex kollegor och rapporterar till Manager Customer Service Cartonboard. Placeringsort är Frövi.

För att verka på bästa sätt i rollen ser vi gärna att du som söker har:

Som person ser vi gärna att du är orädd inför nya situationer och att du trivs med eget ansvar. Du har en vilja att ständigt utvecklas, som person och inom ditt kompetensområde. För att passa in i vårt team håller du med om att samarbete är viktigt. Du har förmågan att uttrycka din åsikt och på det sättet kan vi tillsammans hitta bästa arbetssätt och lösning framåt. För att passa i rollen som Production Planner är du en skicklig problemlösare som kan hantera att förutsättningarna ofta ändras. Du är mottaglig för förändringar och är inte rädd för att stå inför nya situationer. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ och van att hålla kontakt med andra via både telefon, mail, och i person för att förstå behov och se möjliga vägar framåt. I arbetet är du välorganiserad, strukturerad och duktig på att planera och prioritera. 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager Customer Service Cartonboard, Christina Jansson, Christina.Jansson@billerudkorsnas.com, alt: +46701677123

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-11.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej