Inaktiv platsannons

Training coordinator sökes! i Göteborg

Traning coordinator -... Nu söker vi en training coordinator till INTERSPORT. Har du en ambition om att få andra att växa och ta nya...

Om tjänsten

Traning coordinator - INTERSPORT

Nu söker vi en training coordinator till INTERSPORT.

Har du en ambition om att få andra att växa och ta nya kliv samt vara en lagspelare i teamet? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT, världens största sportkedja! På INTERSPORT är personliga egenskaper och rätt inställning mint lika viktigt som erfarenhet och kunskap. Vår framgång bygger på passion, inspiration och ett personligt engagemang hos alla – från våra 100 butiker runt om i Sverige till vårt Servicekontor i Göteborg.

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där nöjda medarbetare är avgörande för att vi ska nå hela vägen och erbjuda våra kunder köpupplevelser i världsklass! Med köpupplevelsen i fokus så skapas ett stort behov av att kunna erbjuda expertkunskap i alla möten varav kravet på kompetensförsörjning för våra medarebetare är högt. Därför tar vi nu nya kliv inom utbildning och utökar vår säljorganisation med denna nyckelroll.

Din nya roll

Som training coordinator kommer du att verka för att öka kompetensen hos våra säljare inom produkt- och säljkunskap

  • Planering av utbildningsinsatser per kategori
  • Kartlägga behovet av utbildning inom olika kategorier
  • Tillsammans med retail operations manager budgetera för utbildning
  • Utforma lärresor på olika nivåer i syfte att höja kompetensen inom produkt och sälj
  • Skapa content till utbildningar, såväl övningar & teoretisk information som rörligt material
  • Genomföra och facilitera utbildningsinsatser
  • Skapa och hantera anmälningslistor och informera personal om utbildningar
  • Kontaktperson mot leverantörer i utbildningsfrågor
  • m.m

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagodisk fallenhet och brinner för sälj och produktkunskap. Du har erfarenhet av att möta kund och har en bred kunskap inom flera produktkategorier. Du har med fördel varit i en ansvarsroll samt har utbildning inom det pedagogiska området.

Personliga egenskaper

Rollen kräver någon som är pedagodisk, strukturerad och van att arbeta självständigt. Du ska ha en stor förståelse för hur man skapar lärande miljöer och vad som ger effekt inom utbildning.

För att passa in i rollen behöver du även ha god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor och kan koordinera många olika intressen samtidigt. Du delar vår värdegrund och vet att man når mål bäst tillsammans som ett team! Vidare ser vi dig bidra till utveckling av hela vårt utbildningspaket och ständigt söka nya vägar.

Din ansökan

Om du är en av oss tycker vi att du ska skicka in en ansökan redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta HR-chef Maria Bjärsmyr på

Välkommen med din ansökan!

INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 100 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 9 butiker över landet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb