Inaktiv platsannons

Produktivitetskonsult i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i region Syd dig som vill jobba som Produktivitetskonsult med fokus på att stötta våra kunder att nyttja moderna samverkansplattformer för att få ökad produktivitet hos användarna i verksamheten. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som produktivitetskonsult hos Atea arbetar du främst med förändringsledning och att skapa en strukturerad plan för användarmottagande i våra kunduppdrag. Du kommer hjälpa och stötta både våra offentliga och privata kunden i hur de med hjälp av IT-infrastruktur kan få ökad produktivitet hos användarna.

I rollen som produktivitetskonsult på Atea kommer du att bli en del av ett virtuellt team med produktivitetskonsulter runt om i Sverige. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där våra erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it.  

Jag längtar att få gå till jobbet varje dag. Den energi jag får från mina kollegor och de möten jag har med våra kunder är fantastisk. Känslan i kroppen att få bidra och göra skillnad för våra kunder är den bästa när jag går hem för dagen – Per Jonsson, Produktivitetskonsult på Atea  

I rollen som produktivitetskonsult arbetar du strategiskt och operativt tillsammans med våra kunder, genom att stötta dem i den förändring som digitaliseringen innebär. Du är nyckelperson i att hjälpa våra kunder genomföra sin it-omställning på sådant sätt att de blir mer konkurrenskraftiga och framgångsrika i sin affär. I rollen som produktivitetskonsult kommer du bland annat att genomföra kartläggning, profilering och workshop i syfte att förstå kundens nuvarande arbetsmetodik, tillgängliga verktyg och behov. Tillsammans med våra säljare kommer du även presentera förslag och lösningar till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter som produktivitetskonsult

• Analysera och förstå kundens nuvarande arbetsmetodik, verktyg och behov. 
• Ta fram behovs- och situationsbaserat koncept i syfte att höja kundens produktivitet kopplat till en eller flera IT-investeringar
• Leda workshops och hålla inspirationspass med fokus på teknikens funktion och nytta
• Ansvara för att användare anammar den nya tekniken samt följa upp förändringsarbete och föreslå fortsatta aktiviteter och
 slutanvändarutbildningar.

Vad söker vi hos dig

Du har en god förmåga att inspirera, kommunicera och interagera med människor. Du trivs att själv styra och driva mot uppsatta mål. Du gillar att hålla presentationer och workshops med små och större grupper. Du har en pedagogisk ådra och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Att kunna lyssna in och analysera kundens behov är ytterst viktigt och en förutsättning för att få förtroende som rådgivare. Du har ett stort teknikintresse och är uppdaterad på det senaste inom de produkter du arbetar med. 

• Erfarenhet/användande av Microsoft 365 som plattform.
• Erfarenhet av att planera och genomföra liknande projekt  
• Förmåga att analysera, kartlägga och dokumentera  
• Bra förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är någon form av utbildning i beteendevetenskap och it.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)