Inaktiv platsannons

Fransktalande Customer Service Specialist i Frövi

Om tjänsten

Är du en utåtriktad person som drivs av problemlösning och tycker om kundkontakt? Vill du jobba på ett kontor med god gemenskap? Då har vi en roll för dig!

 

Vi söker en fransktalande Customer Service Specialist till Customer Service Cartonboard. Vi erbjuder en tjänst på en avdelning med internationell kontext och ett drivet team. Som Customer Service Specialist kommer du att arbeta med utvecklande och varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Du förväntas tillhandahålla förstklassig kundservice gällande orderprocessen, från förfrågan till slutleverans hos kund. Arbetet innebär nära dialog med kund och säljare angående samtliga förekommande frågeställningar inom de områden som ingår i tjänsten. Som Customer Service Specialist har du en central roll i arbetet för leveranssäkerhet och kundnöjdhet.

 

Du kommer tillhöra ett team om 4 st. kollegor och rapporterar till Team Leader Customer Service. Anställningsformen är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Placeringsort är Frövi.  

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har:

För att passa i rollen på bästa sätt behöver du ha en god kommunikativ förmåga. Som person är du van att omprioritera bland dina uppgifter och du arbetar strukturerat, vilket innebär att du alltid levererar kvalitet. Du samarbetar gärna med andra och ser det som en framgångsfaktor. Du är en problemlösare och du har ett eget driv och en vilja hitta bästa möjliga lösning för kunden.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader för Customer Service Cartonboard Emelia Nydén per mejl: Emelia.Nyden@billerudkorsnas.com, alt. via telefon: 070-1677615.

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-27. Skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej