Inaktiv platsannons

Processoperatör till Sulfatfabriken - Frövi

Om tjänsten

Tänk om ditt jobb bidrog till en hållbar framtid?

 

BillerudKorsnäs Frövi/Rockhammar bruk söker nu en Processoperatör till Sulfatfabriken, skiftgående men initialt daggående. Sulfatfabriken är uppdelat i 3 avdelningar som ingår i Massabruket på Frövi/Rockhammar bruk. 

 Tillsammans producerar och levererar de högkvalitativ massa, ånga och el till kartongmaskinen KM5. Som operatör på Sulfatfabriken är du en del av ett team, där alla medarbetare tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål.

 Skiftlaget ansvarar gemensamt för att hela avdelningen körs optimalt. Arbetet består till stor del av övervakning via skärmbaserat styrsystem varvat med rondering för att säkerställa kvalitet samt hantering av akuta driftstörningar ute i fabrik.

 Arbetet innebär även att du aktivt deltar i arbetsmiljöarbetet, förebyggande underhåll, felavhjälpning samt problemlösning. Operatörerna turas om att utföra de olika uppgifterna utifrån gruppens kompetensutvecklingsplan och verksamhetens behov. 

 Tjänsten innebär kontinuerlig skiftgång, och är ett vikariat om 3 månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig med en YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning, alternativt minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av skiftgång eller oregelbunden arbetstid ses som meriterande.

Du har ett uttalat tekniskt intresse med ett högt driv att skapa förändring. Du kommer att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt arbetsklimat och det är därför viktigt att du uppskattar att arbeta i grupp. Du är empatiskt, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor samt glädje. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du ha ett stort säkerhetstänkande, analytisk förmåga och ansvarskänsla. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna anvar, samarbeta och skapa värde.

 Vidare arbetar BillerudKorsnäs för att vara en organisation fri från diskriminering och vill ta tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

 För att främja en inkluderande rekryteringsprocess fri från diskriminering använder vi personlighets- och problemlösningstester i urvalet för denna tjänst. 

 

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra  Rydberg, Produktionsledare dagtid Frövi,  på telefon 0581-37038 eller mail sandra.rydberg@billerudkorsnas.com

 Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner lisa.ardesjo@billerudkorsnas.com

Sista ansökningsdag är 25 oktober. 

 Urval och intervjuer sker löpnade, välkommen men din ansökan redan idag!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej