Inaktiv platsannons

Bluestep söker fler drivna kundservicemedarbetare Stockholm

Vi söker nu fler medarbetare till vår Kundservice - Customer Support Group. Om tj... I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt där du hanterar inkommande och utgående telefonsamtal mot våra kunder som visat...

Om tjänsten

Vi söker nu fler medarbetare till vår Kundservice - Customer Support Group.

Om tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt där du hanterar inkommande och utgående telefonsamtal mot våra kunder som visat intresse för Bluestep och våra produkter. Du kommer även att hantera kundförfrågan via mail och sociala medier. Som kundtjänstmedarbetare blir du kundens första kontakt i olika typer av frågor och det är därför viktigt att du är trygg med att hantera kunder och håller en hög servicenivå.

Vi tror att du är

  • Serviceinriktad och förtroendeingivande
  • Kommunikativ med god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska
  • Nyfiken och intresserad, med en vilja att utvecklas

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller kundtjänst över telefon. Har du arbetat inom bank/finans är detta mycket meriterande.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av entreprenörsanda och engagemang. Du får arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi satsar på intern utveckling och för rätt person finns det goda möjligheter till en spännande karriär. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och sitter i centrala Stockholm, Ynglingagatan 18.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)