Inaktiv platsannons

Servispersonal och restaurangbiträden till Liseberg (Halloween och Jul) i Göteborg

Om tjänsten

Servispersonal och restaurangbiträden till Liseberg (Halloween och Jul)
Liseberg AB

Hösten är här, och nu söker vi söker servis- och barpersonal samt restaurangbiträden till våra restauranger, bland annat till Lisebergs Wärdshus, Tyrolen, Järnvägsrestaurangen, 1923, The Green Room, Hamnkrogen och Skeppsmagasinet. 

Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö med närhet till glädje och skratt, möten med förväntansfulla gäster, arbetskläder och lön enligt avtal. Här på Liseberg får du vara dig själv då vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för service och restaurangyrket! Du är en lagspelare, kvalitetsmedveten och van vid att arbeta under ett högt tempo. 

Tjänsterna innehåller sedvanliga arbetsuppgifter inom servis och bar. Du behöver relevant yrkeserfarenhet, har du restaurangutbildning är det en merit.

Är det så att du inte har någon längre erfarenhet av servisyrket, eller är helt oerfaren, kan du söka tjänst som restaurangbiträde. Passa på att få erfarenhet som kan ge dig en skjuts vidare in i yrket! 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej