Inaktiv platsannons

Elektriker i Göteborg

Om tjänsten

Elektriker
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning; Fastighet, Parkmiljö, Attraktionsteknik samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Arbetsuppgifter 

Vi söker kompetent, entusiastisk och engagerad elektriker som vill vara med och utveckla verksamheten och bidra till att vi håller hög kvalitet. Som elektriker är du en nyckelspelare i att säkra drift, underhåll, ombyggnad och interna kontroller av våra attraktioner och fastigheter. Arbetet erbjuder stor variation, allt ifrån kreativa belysningsinstallationer, säsongsomställningar, ordinärt underhållsarbete, komplexa felsökningar till attraktionsinstallationer där installationerna görs tillsammans med attraktionsleverantören. Allt detta i en fantastisk miljö där du har förmånen att arbeta såväl utom- som inomhus.

Du ingår i en grupp med 20 personer som arbetar med attraktioner, el, fastighetsteknik, teleteknik och nätverk. Du har kontakt med många kollegor på de olika avdelningar inom teknikområdet men även med andra funktioner inom Liseberg, vilket kräver att du är utåtriktad och öppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-teknisk/automationsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkesutbildning. Du har erfarenhet av elinstallationer, elektronik, kraftelektronik och kraftförsörjning. Meriterande är om du har erfarenhet som industrielektriker, har du även kunskaper inom styr och regler inom industriautomation är det en klar fördel.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och sätter säkerheten i första rummet.

Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kan komma att genomföras. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej