Inaktiv platsannons

Serviser till Furuviks Havskrog i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

I direkt anslutning till Furuviksparken ligger vårt fantastiska och familjära Furuvik Havshotell och vår skogsnära camping, precis intill vattnet med en magisk vy ut över havet. Hotellets egna, smakfulla restaurang Havskrogen ligger i anslutning till hotellet. Här kan våra gäster avnjuta både frukost, lunch och middag. I slutet på november kommer vi ha ett julbord som våra gäster kan avnjuta fram till jul.

Om rollen

I rollen som servitris/servitör på vår Havskrog arbetar du främst med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Under julbordet arbetar du med att ställa iordning julbordet, fylla på det, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, är initiativ- och uppfinningsrik och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra restaurang- och hotellgäster. Du har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet av servering. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning.

Tjänsten sträcker sig från och med nu till och med 23 december med varierande sysselsättningsgrad. Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger.

Urval sker löpande, så ansök redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vill du vara en del av detta spännande äventyr och samtidigt utvecklas inom restaurangbranschen, är det dig vi söker!

 

 

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb