Inaktiv platsannons

Kockar och köksbiträden till Furuvik Havskrog Julbord i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 I år är det återigen dags för julbord på Furuviks Havskrog i vår stämningsfulla och havsnära miljö. Här kommer det, förutom den klassiska julbordsmaten, serveras en uppsjö av läckra fisk- och skaldjursrätter. 

Vill du vara med på denna resa är detta något för dig!

Vi söker både kockar och köksbiträden som vill vara med och skapa en smaksensation för våra gäster under julbordet.

Om rollerna

I rollen som kock arbetar du tillsammans med köksmästaren med att planera verksamheten samt ingå i det team som producerar all mat som går ut till gästerna. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du högsta matkvalitet samt jobbar mot avdelningens satta mål. På Havskrogen kommer du att tillaga klassiska julbordsrätter men även fisk, skaldjur och andra läckerheter från hela Sverige.

I rollen som köksbiträde söker vi dig som har ett intresse för matlagning och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Arbetsuppgifterna innefattar främst att hjälpa till i köket med allt som berör matlagning. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och som är serviceinriktad. Du gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs!

Till dessa roll söker vi dig som känner dig bekväm med svenska och har gått en restaurangutbildning eller tidigare har arbetat inom restaurang. Du är minst 18 år fyllda.

 

Vi söker dig som vill jobba deltid eller extra vid behov under perioden 22 november till 23 december.

Sista ansökningsdagen är den 28 oktober, men vi tillsätter tjänsterna löpande, så sök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb