Inaktiv platsannons

Attraktionstekniker i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga karuseller och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa magiska minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och bli en del av vårt glada team? Då är detta något för dig!

Vad innebär tjänsten?
Skara Sommarland söker en allsidig mekaniker som kommer att arbeta med felsökningar, reparationer och underhåll av våra pirriga attraktioner. I rollen kommer du även att arbeta med mer traditionell mekanik samt tidvis arbeta med underhåll av våra fastigheter och vår parkmiljö. Under säsong kommer du även att få arbetsleda och vägleda våra säsongsmekaniker.

Vem är du?
Precis som ett besök på Skara Sommarland är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Vi söker därför dig som har en hög initiativförmåga och som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo, samtidigt som du alltid sätter säkerheten först. Du lockas av att jobba i en fartfylld nöjespark och att ge våra gäster bäst möjliga upplevelse. Har du även ett gott humör och gillar ordning och reda, är du som klippt och skuren för oss!  Vi värderar personlighet och förmåga till samarbete högt, då du skall ingå i ett arbetslag som kännetecknas av ett nära samarbete och där nya tankar och idéer välkomnas.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

Teknisk eller fordon gymnasieutbildning, Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, Goda kunskaper i engelska, Har du dessutom en eftergymnasial utbildning inom teknik och kunskaper kring hydraulik och pneumatik är det meriterande. Ordnings-sinne och jobbat med 5S Organisations och ledarförmåga med möjlighet att växa i tjänsten

 Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning, med tillträde så snart som möjligt. Arbetstiden är mestadels dagtid, och det ingår under juni-augusti arbete på helger. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 2021-12-01 men urvalet sker löpande, så sitt inte still i båten, skicka in din ansökan till Skara Sommarland redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

På Sommarland brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva nöjespark.

Är du redo att anta utmaningen? Vi är redo för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb