Inaktiv platsannons

Platschef i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Örebro

Är du på jakt efter nya utmaningar som platschef? Peabs byggverksamhet i Örebro letar efter erfaren platschef som vill vidare mot nya utmaningar.

Peabs platschefer har en central roll i våra projekt med ansvar för projektets planering, utförande, personal samt ekonomi. Som platschef leder du projektet och dina medarbetare. Du har även ansvar för kvalitet-, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. 

Din profil

Du som söker har en ingenjörsexamen inriktning bygg och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen. Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Din ledarstil är situationsanpassad och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang. I ditt team ingår arbetsledare, arbetschef , entreprenadingenjör och yrkesarbetare. Vi erbjuder även stöd från våra andra funktioner så som inköp, installationssamordnare och HR.

Vi rekryterar löpande till denna befattning. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lina Gorgis 072 533 48 18 eller lina.gorgis@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-31

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)