Inaktiv platsannons

Elektriker i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Elektriker

Sökes till Örebro

Om rollen
På vår filial i Örebro kommer du främst att arbeta med tillfällig el. Det innebär arbete inom belysning, passersystem/larmanläggningar och klimat på byggarbetsplatser.

I arbetsuppgifterna ingår även;

  • Reparation, service och underhåll av elcentraler och annat elmateriel både ute hos kunder och inne på verkstad
  • Mindre service och underhållsarbeten av andra hyresprodukter
  • Etablering av tillfällig byggström/värme hos våra kunder

Om dig
Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Det är viktigt att du kan se vart det behövs hjälp och stöttning och är flexibel i din roll.

Meriterande är om du har några års erfarenhet som elektriker och en vana att arbeta självständigt. Meriterande är även om du har BE-körkort, truckkort, liftkort samt heta arbeten.

Krav

  • Utbildning inom el på lägst gymnasienivå eller motsvarande
  • B-körkort

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-17

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)