Inaktiv platsannons

Installationselektriker i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationselektriker

Sökes till Örebro

Är du installationselektriker och är intresserad av smarta installationer som bidrar till energieffektiviseringar? Då är du den vi söker! Glacell kommer framöver att fokusera på ett helhetskoncept som hjälper våra kunder att uppnå en miljösmart och kostnadseffektiv vardag.

Om rollen

Som elektriker hos oss kommer du få en varierande tjänst med allt från entreprenad, service, installation, solelsanläggningar och AC-/DC-laddare till våra kunder. Du kommer ingå i ett team och ha med mycket kundkontakt.

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en grundläggande el-utbildning samt minst 2 års erfarenhet inom installationsarbete. Vi ser även gärna att du är flexibel och gillar att ta dig an nya utmaningar. Då vi befinner oss i en expansionsfas är det viktigt att du är driven, ansvarstagande och strävar efter den högsta kvalitén. Att du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi ser vi som en självklarhet. Körkort klass B är ett krav.

Hos oss får du

En tjänst med frihet under ansvar, utvecklande arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att få vara med på vår resa med att erbjuda kunder energieffektiva lösningar, där ditt bidrag gör skillnad.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-15

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)