Inaktiv platsannons

Examensarbete - Egen idé i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Examensarbete - Egen idé

Sökes till Stockholm

Är du i slutskedet av din utbildning och vill fördjupa dig i en viss frågeställning? Skriv då ditt examensarbete hos oss på Peab och få erfarenhet samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Vem som kan söka examensarbete
Vi söker dig som har en egen idé om vad ditt examensarbete ska handla om. Vi tror att du har gott om kunskap, drivkraft och framåtanda som vi gärna tar tillvara på. Tillsammans lägger vi upp examensjobbsperioden så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Att skriva examensarbete på Peab ska vara givande och utvecklande och du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela examensarbetet. 

Vi söker dig som idag läser en högskole-, högskoleingenjör- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad eller annat för oss relevant område och som ska skriva ditt examensarbete vårterminen 2022. Försök att vara så specifik som möjligt i din beskrivning av ämnet du vill skriva om i urvalsfrågan i annonsen.

 

Övrig information
Är du intresserad av att veta mer om våra fyra affärsområden kan du läsa om dessa här: https://peab.se/om-peab/var-verksamhet/
Du ges möjlighet att ange vilket av våra affärsområden som ditt examensarbete kan riktas mot genom att svara på urvalsfrågan när du ansöker. 

Detta är våra affärsområden;

  • Anläggning
  • Bygg
  • Industri
  • Projektutveckling

Vill du skriva om t.ex. ekonomi, HR, inköp & logistik eller IT kan du välja koncernfunktioner. Affärsområde Projektutveckling tar inte emot någon student inför denna termin. Vi har möjlighet att jobba med examensarbeten på flera olika orter så ange gärna din bostadsort i din ansökan. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Robin Ullström på robin.ullstrom@peab.se

Du är välkommen att ansökta senast 7 november 2021. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-11-30

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)