Inaktiv platsannons

Mark och anläggningsarbete i Åmål

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark och anläggningsarbete

Sökes till Åmål

Är du en noggrann och ansvarstagande anläggare med lång erfarenhet i yrket? Har du dessutom god social kompetens och uppskattar variation i vardagen? Vi behöver dig!

Vår grupp ligger under avdelningen för industri och underhåll hos Peab Anläggning. Vi som entreprenörer underhåller och sköter på uppdrag av Trafikverket 150 mil vägnät inom Driftområde Dalsland. Arbetena bedrivs året runt och varje årstid har sina unika utmaningar. Vinterväghållning, grusvägsunderhåll, slåtter, dikning och trafikolyckor är ett axplock av arbetsuppgifter.

Om jobbet

Vi är en mixad grupp med familjär stämning som tillsammans vill driva projekt framåt. Här finns med dig åtta mark- anläggning- och träarbetare i blandade åldrar, en arbetsledare och en platschef.

För att trivas i rollen och hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar och initiativ. Du har förmågan att driva ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du förstår vikten av tät dialog och god återkoppling till arbetsledning. Du är ordningsam och kvalitetsmedveten. Du löser problem effektivt och kommunicerar framgångsrikt med såväl beställare, medarbetare, arbetsledning och tredje man. Du klarar av att vara den som både har övergripande koll och som frontar god arbetsmiljö, effektivitet och företagets värderingar. Samtidigt uppskattar du att utföra det dagliga fysiska arbetet på arbetsplatsen. Du är ödmjuk inför andras kunskap och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du behöver ha minst fem års erfarenhet av mark-och anläggningsarbete. Vidare krävs B-körkort och goda kunskaper i svenska då det är vårt koncernspråk. Våra arbeten finns i Dalsland med omnejd. Vi arbetar främst dagtid.

Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål.

Praktisk Information 

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan. För frågor kring tjänsten går det bra att kontakta arbetschef Tommy Berggren via epost 

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Louise Wassberg via epost Louise.Wassberg@peab.se 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-26

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åmål
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åmål | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)