Inaktiv platsannons

Arbetsledare Garanti-/eftermarknad i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Garanti-/eftermarknad

Sökes till Göteborg

Arbetsledare Garanti-/eftermarknad Peab i Göteborg

Nu söker region Väst en arbetsledare till vår Garanti-/eftermarknadsgrupp med placering i Göteborg. Är du en person som uppfyller mål och förväntningar? Då kan du vara personen vi söker!

Om tjänsten

Som arbetsledare har du hand om reklamationer, felanmälningar, garantibesiktningar och garantiåtgärder. Du är delaktig i överlämnandet av projekt till produktion till vår garantiavdelning. Under garantitiden har du löpande kontakt med våra beställare. Du administrerar och hanterar felanmälningar och reklamationer i våra projekt och deltar på besiktningar. Vidare planerar du för åtgärder av anmärkningar som noterats. Du medverkar vid provningar och leder utredningar i garantiärende. Det är en flexibel tjänst där du själv tar ansvar och planerar dina dagar och uppdrag.

Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av bostäder samt till viss del kommersiella fastigheter. Som arbetsledare planerar du och håller samman insatser med yrkesarbetare, underentreprenörer och leverantörer. Du har i dina ärenden ansvar för fakturagranskning och fakturering. Du är delaktig i arbetet kring våra kvartalsvisa prognoser, där du har kunskap om ekonomi i dina ärenden.

Rollen kommer också bestå av att:

- Ansvara för kvalitetssäkring

- Planering och samordning av entreprenörer

- Du kommer delta på samordningsmöten, månadsmöten och överlämnandemöten.

- Erfarenhetsåterföring till produktion

Vi söker dig som

Du har byggteknisk högskoleutbildning eller motsvarande, samt minst två års erfarenhet från arbetsledande roll inom byggproduktion. Vi ser också att man kan passa för rollen om man har någon av dessa bakgrunder; kanske är du en erfaren snickare med en vana att styra din egen vardag alternativt har jobbat som teknisk förvaltare tidigare och har en vana av att hantera garantiärenden, då skulle du kunna passa i rollen som arbetsledare hos oss.

Vi ser också att du har god datorvana och körkort.

Kunskap och erfarenhet av garantiärendehantering och entreprenadjuridik är meriterande.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, lätt för att samarbeta och har förmåga att kommunicera tydligt. Du är prestigelös och har ett trevligt bemötande. Du kommer att vara en del av vårt härliga gäng i Göteborg bestående av arbetsledare, garantikoordinatorer och yrkesarbetare.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Fredrik Andersson, via epost fredrik.andersson@peab.se.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sanna Klingström via e-post: sanna.klingstrom@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-21

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)