Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kalkylingenjör

Sökes till Växjö

Nu söker vi en engagerad och strukturerad Kalkylingenjör till vår arbetsgrupp i Växjö.

I rollen som kalkylingenjör på Peab ansvarar du för framtagande av anbudskalkyl och anbudsunderlag för en stor variation av projekt inom såväl offentlig som privat sektor. Du har en viktig roll i att leda, planera och samordna arbetet med anbud för att skapa lönsamhet i våra projekt. Du arbetar självständigt med att ta fram anbudsunderlag för kommande byggprojekt och är med projektet hela vägen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbud. Du kommer även vara delaktig i produktionskalkyler och projektförändringar och är ett stöd för arbetsplatsen under projektets gång. Ditt arbete sker i nära samarbete med såväl arbetschefer som projektchefer och som stöd i ditt arbete har du bland annat ett nätverk av kalkylingenjörer.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom bygg samt eftergymnasial utbildning inom byggteknik alternativt har du tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har mycket god datorvana och har lätt för att arbeta i olika system. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, och du innehar B-körkort.

Du är en strukturerad och analytisk problemlösare med ett stort engagemang. Du trivs med att arbeta ensam och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är en bra lagspelare när det behövs. Vidare är du kostnadsmedveten och kan motivera och presentera dina ställningstaganden på ett bra sätt.

Sista ansökningsdag 2021-11-07

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)