Inaktiv platsannons

Platschef i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Stockholm

Vi på Bygg Öst söker nu en erfaren platschef till bostadsprojektet, Grönmyntan. Projekt Grönmyntan ligger vid Åkermyntan centrum, i Hässelby, där vi till vår interna bostadsutvecklare ska uppföra 97 lägenheter, fördelat på tre huskroppar varav ett med underliggande garage. Den övriga projektgruppen bestående av arbetsledare, entreprenadingenjör, kalkyl & inköp har landat och nu vill vi addera denna grupp med just dig!

Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder och har de senaste åren genomfört flera spännande projekt i regionen. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Region Bygg Öst består av flera arbetschefsgrupper som är verksamma inom Stockholms, Uppsala och Gotlands län.

Om tjänsten

Som platschef blir du en nyckelperson som har totalansvar för projektet och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. Till din hjälp har du utöver arbetschef, bitr. arbetschef och projektchef stödfunktioner såsom inköp, kalkyl, arbetsmiljö, miljö och HR.  På Peab erbjuds du en individanpassad utveckling och goda möjligheter att göra en karriär!

Kvalifikationer

Du har minst 5 års erfarenhet av ledande befattning inom husbyggnation. Du har gymnasial eller akademisk examen och gärna relevanta påbyggnadskurser. Körkort erfordras. Som person är du lösningsorienterad, initiativtagande, lojal och har goda ledaregenskaper samt kan engagera och motivera dina medarbetare. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du även en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in ansökan så snart som möjligt. Vi tar ej emot CV via mail, endast via rekryteringsverktyget. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Madeleine Humphries 0725334893 eller rekryterande chef, Daniel Bäckström 0725334784.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)