Inaktiv platsannons

Praktik Anläggning i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Praktik Anläggning

Sökes till Stockholm

Praktik inom Anläggning i Stockholm VT-22

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under våren 2022 och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss

Peab Anläggning är en ledande anläggningsaktör i Sverige. Vi bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar. Vår drift- och underhållsverksamhet sköter och anlägger parker och andra grönytor, lekplatser, håller trafiken fri från hinder, skottar snö och sopar sand.

Om praktiken

Vi söker studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot anläggning alternativt drift och underhåll. Praktiken ska ingå som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).

Under din praktikperiod kommer du praktisera som biträdande arbetsledare eller biträdande mättekniker. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutade studier vill arbeta inom produktion i en roll som biträdande arbetsledare eller biträdande mättekniker. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas.

Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din praktikperiod samt önskemål av ort i ditt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!

Läs mer om Peab här:  Har du frågor gällande praktik på Anläggning VT 2022 så kan du kontakta Tobias Munoz - HR Partner, tobias.munoz@peab.se eller Maria Osihn, HR Partner - maria.osihn@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-11-21

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)