Inaktiv platsannons

Växtkunnig Parkarbetare, Sigtuna/Märsta

Om tjänsten

Tycker du om att jobba i grupp, utomhus och med växter?

Bra! Då har du kommit helt rätt. Vi söker nu en ny kollega som kan hjälpa oss att skapa och utveckla vackra, välskötta och trivsamma utomhusmiljöer åt SigtunaHems hyresgäster.  

Få varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med starka värderingar!

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta på olika områden och möta våra spännande kunder.

Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla. Det ska vara roligt att vara på jobbet och öka varandras livskvalitet varje dag! Våra värderingar är serviceanda, laganda och utveckling.

Vi är ett stort företag med många olika tjänster, siter och kunder runt om i landet. Om du vill och visar engagemang så finns det även utmärkt möjligheter till ytterligare vidareutveckling hos oss! Vi tror på våra anställda och vill därför ge dem alla möjligheter att ta sig dit de vill i sin karriär!

Hur ser din arbetsdag ut?

Tillsammans med dina kollegor så kommer du att arbeta praktiskt med att skapa attraktiva boendemiljöer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av plantering, bevattning, häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, skräpplockning, handskottning under vardagar och helger under vintersäsongen. Du kommer även att kunna bidra med din expertkunskap för att planera skötselarbetet, föreslå förbättringar samt skriva offerter.

Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna även sökande med längre trädgårdsutbildning. Du ska ha god växtkännedom och erfarenhet då du kommer att ansvara för nyplanteringar samt plantering och skötsel av vår-, sommar- och höstblommor. Erfarenhet och utbildning för motorsåg och röjsåg är meriterande. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav då du kommer att behöva kunna ta dig runt i områdena med bil. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person så är du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du kan se helheten men även detaljerna i arbetet.  Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Anställningsform och arbetstider:

Tjänsten är på 100% med start höst 2021.

Det är en tillsvidareanställning med ett inledande 6 månaders provanställning.

Vi arbetar måndag till fredag, från kl07.00 till kl16.00. Under vintern har du beredskap, vilket innebär att du ska kunna jobba dag, kvällar och helger.

Vi har kollektivavtal. Du kommer att ha en fast lön med individuell lönesättning.

Tjänsten är placerade i Sigtuna/Märsta.

Sodexo strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då vi i dagsläget är fler män än kvinnor ser vi gärna kvinnliga sökande. Män och hen är också självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.

Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-11-15 men vi arbetar med löpande urval.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb