Inaktiv platsannons

Head of Marketing i Solna

Om tjänsten

Om rollen:
Du ansvarar för Sodexos marknadsföring, operativt och strategiskt, mot den svenska marknaden inom offentlig sektor innefattande Healthcare, Seniors & Education.. Rollen är bred och innehåller både operativt och strategiskt marknadsarbete samt inslag av affärutvecklande delar, med fokus på vidareutveckling av befintliga tjänster. Du kommer också att vara medlem i segmentets ledningsgrupp

De operativa delarna är att skapa försäljningsdrivande marknadsmaterial i relevanta kanaler för de olika målgrupperna, detta sker i ett nära samarbete med sälj- och driftsorganisationen. Du ansvarar också för att skapa och kommunicera ut den svenska marknadsplanen.

Den strategiska delen innehåller omvärldsbevakning och informationsinhämtning som du sedan omvandlar till strategisk marknadsföring mot segmentets olika målgrupper. 

Din erfarenhet:
Du har några års erfarenhet inom marknadsföring och är van att arbeta mycket självständigt. Vi ser att du har erfarenheter från offentlig sektor och vet hur man på ett framgångsrikt sätt skapar marknadsföring mot den offentliga sektorn. Har du arbetat med marknadsföring mot vård, skola eller omsorg är det meriterande.
Har du tidigare arbetat i en större internationell koncern med matrisstruktur är det en stor fördel.
Engelska är koncernspråk och du både talar och skriver engelska obehindrat.

Du har relevant akademisk utbildning, duktig på att formulera dig i tal och skrift på svenska och engelska. Kunskaper i InDesign och mycket goda kunskaper i Power Point är viktigt.  

Om dig:
Som person är du självgående och har ett utåtriktat och positivt sätt, där du lätt skapar goda relationer både internt och externt. Du är bekväm med att navigera i ett stort bolag och vet att goda relationer och bra kommunikation är nyckel till framgång.
Du är prestigelös och tycker om att navigera mellan operativa och strategiska frågor. Kanske är ditt nästa steg att kliva in i en ledningsgrupp och få större påverkansmöjligheter, samtidigt som du ansvarar för de operativa delarna.

Vad Sodexo erbjuder: 
Du blir en del av ett värderingsstyrt företag i en internationell spännande miljö. Med din kunskap och erfarenhet får du vara och med och bidra till Sodexos fortsatta framgång.

I denna rekrytering samarbetar Sodexo med rekryteringsbolaget Jerrie. Välkommen med din ansökan genom att bifoga CV och personligt brev på Kontakta gärna rekryteringskonsult Frida Dire vid frågor 0703 001016 eller

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4554&rmlang=SE

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Restaurang | Deltidsjobb