Inaktiv platsannons

Serveringspersonal Banquet/Event i Göteborg

Om tjänsten

Serveringspersonal Banquet/Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

 

Vi söker Servis till vårt team för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt. Fest, Kick Off, Kongresser & Möten, alla med den gemensamma nämnaren - människor som vill mötas. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas och njuta av god mat och dryck - tillsammans. I vårt team ser vi till att deras förväntningar både uppfylls och överträffas. Viktiga pusselbitar är att ha roligt under vägen, engagemanget att ge det lilla extra och nära samarbete med kollegor i hela anläggningen.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med servering i alla dess former. Allt från den lilla mötesgruppen och frukost till den stora företagsfesten och galakvällen. 

Profil
Du gillar omväxling, ser det oväntade som en utmaning och går till jobbet med en nyfikenhet på vad dagen kan bjuda på. Att engagemang smittar och samarbete är en förutsättning för att lyckas är för dig en självklarhet. 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av servering och ett genuint intresse för mat & dryck. Förutom svenska talar du engelska och ytterligare språk  ses som meriterande. Skulle du dessutom gilla att arbeta på Norra Europas största mötesplats – då är det full pott!

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita HRF på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef Knut Nyhus, Creative Content Manager; knut.nyhus@gothiatowers.com

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag! 

Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/112

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)