Inaktiv platsannons

Serveringspersonal sökes till West Coast i Göteborg

Om tjänsten

Serveringspersonal sökes till West Coast

West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist.
West Coast är en del av Gothia Towers.

I lobbyn på Gothia Towers ligger vår mysiga bistrorestaurang West Coast. Lobbyn är en mötesplats för såväl Göteborgaren, affärsresenären, turisten och kompisgänget som vill uppleva mat och dryck i en unik miljö.

Vi söker nu Serveringspersonal som vill ge det lilla extra!

Som Servis är ditt största fokus GÄSTEN. Du älskar att ge det lilla extra och är inte rädd för att ha roligt tillsammans med dina gäster. Det viktigaste för dig är att dina gäster har det bra och blir bortskämda med professionell och närvarande service. Du är en lagspelare vilket innebär att du stöttar dina kollegor på deras stationer vid behov och att du tar egna initiativ till att servicen rullar framåt. Du är en säljare i grunden och kombinerar försäljning och service på ett passionerat och lekfullt sätt.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av servering i A la carte restaurang.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med underbara kollegor där du kan utveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med oss.

Vi har nu flera lediga tillsvidaretjänster på olika sysselsättningsgrader, från 50% - 100%.

Frågor och kontakt
Vid frågor vänligen kontakta Director of Food & Beverages; lillemor.bengtsson@gothiatowers.com

Ansökan
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!



Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/114
Publicerat 2021-10-01
Sista ansökningsdag 2021-10-31
Dela länkar

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)