Inaktiv platsannons

Ur&Penn söker en Community Coordinator! Upplands-Väsby i Upplands Väsby

Om tjänsten

 

Letar du efter ett jobb inom sociala medier där du får ta stort ansvar från dag ett? Kanske är du i början av din karriär med tidigare erfarenhet inom sociala medier, kommunikation eller marknadsföring? Då kan rollen på Ur&Penn som Community Coordinator vara något för dig!

Vi söker dig som är expert på de största sociala medie-plattformarna samt är nyfiken på nya. Du är först på bollen med trender i sociala medier och ser lösningar på hur vi ska växa. Du brinner för att skapa relationer med följarna och att hålla igång den eviga konversationen om hur man uppnår den perfekta smyckesgarderoben! Din Uber-rating ligger förmodligen på minst 4.90 - alla som träffar dig blir genast ditt fan!

OM OSS

Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och vårt framgångskoncept är att förändra en konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.


OM ROLLEN

Som Community Coordinator kommer du ha ansvar över Ur&Penns sociala medier och community. Du är nyckelpersonen i nätverkandet på de digitala forumen, du publicerar det organiska flödet i sociala medier och kommunicerar på ett öppet och autentiskt sätt med våra följare varje dag. 

Eftersom vi är i en stor expansionsfas digitalt, så kommer du att arbeta både operativt och strategiskt med: Instagram, Facebook, Pinterest, Tiktok, Liveshopping samt blogg. 

Tjänsten kräver att du är både ansvarsfull och strukturerad då du kommer att arbeta både självständigt samt i team med vår E-com avdelning. Vi arbetar kontinuerligt tillsammans för att nå våra mål och höja kvaliteten. Du kommer att rapportera till ansvarig för E-com och i rollen ingår också:

 

  • Planering, publicering och optimering av vårt organiska innehåll i sociala medier (Instagram, Facebook, Tiktok, Pinterest). 
  • Dagligen kommunicera med följare samt influencer på sociala medier. 
  • Producera inlägg till Ur&Penns blogg. 
  • Projektleda och vara värd för våra liveshopping-sändningar.

 

FÄRDIGHETER & KRAV

Vi ser att du: 

  • har god erfarenhet av att filma, fota, klippa, redigera och producera material och copy för sociala medier.
  • är en van användare av Instagram, Facebook & TikTok - du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna.
  • är bekväm både framför och bakom kameran.
  • är driven och idérik med ett stort intresse för att omvärldsbevaka trender inom sociala medier.
  • är strukturerad, har en naturlig talang för att planera, dokumentera och presentera idéer
  • älskar att knyta nätverk och kommunicera med följare i sociala medier. 
  • har vana av att arbeta självständigt och driva projekt.
  • har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska.

 

VARFÖR OSS?

Vi erbjuder ett givande arbete i ett företag med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas. Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.



MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Upplands Väsby. Detta är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. (Du kommer ingå i vår E-com-avdelning och rapporterar direkt till ansvarig för E-com)

Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

 

Sista ansökningsdag är 2021-11-12


Vi ses på Ur & Penn!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Detaljhandel | Deltidsjobb