Inaktiv platsannons

Junior redovisningsekonom till Coop Butiker & Stormarknader i Borlänge Borlänge

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Är du en junior redovisningsekonom som är redo för nästa utmaning? Värdesätter du omväxlande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Är du dessutom en fena på Excel och älskar ordning och reda? Då har vi jobbet för dig! Nu finns chansen att vara med på Coop Butiker och Stormarknader, CBS, tillväxtresa och bli nästa nyckelspelare i vårt team i Borlänge.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Ansvarsområde
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta i ett engagerat och drivet team på 12 personer. Samtliga medarbetare i gruppen har som handläggare av redovisningen liknande arbetsuppgifter beroende på erfarenhet och roll.

Du kommer att hantera den löpande bokföringen för ett antal aktiebolag som ingått franchiseavtal med Coop. Kontaktytorna i rollen är breda och du kommer att ha ett nära samarbete med externa kunder och internt inom Coop. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • löpande bokföring
  • kund-och leverantörsreskontra och fakturabetalningar
  • hantera moms/arbetsgivardeklarationer
  • avstämning av balansposter
  • utskick av månadsresultat samt i övrigt stötta i sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsavdelning

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb