Inaktiv platsannons

Säljare Kassa/Spel - Coop Alingsås i Alingsås Alingsås

Om tjänsten

Vi på Coop Alingsås söker nu positiv, pigg och matglad Säljare med Spelansvar till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande och vill vara och göra Coop Alingsås ännu bättre!

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje.

I din roll kommer du arbeta i förbutiken och kassalinjen till att det ska bli ännu mer professionell och effektiv. Du blir en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att se till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att kassalinjen och förbutiken alltid håller högsta kvalité. I vår förbutik tillhandahåller vi bl.a. Svenskaspel, ATG och paketutlämning. Det är därför viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Vidare kommer du även få stötta upp i butikens kassalinje samt på butikens övriga avdelningar vid behov.

Eftersom tjänsten innebär att du är Spelansvarig så ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete kassa och förbutiksarbete såsom Svenska spel, ATG och DHL-utlämning. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 timmar/vecka. Tillträde 1 dec eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås Alingsås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb