Inaktiv platsannons

Category Development Manager i Stockholm

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 17 november 2021
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Category Development Manager på vårt kontor i Stockholm. Drivs du av att bygga starka relationer, agera som spindeln i nätet och driva utveckling? Vill du, precis som oss, också göra en positiv skillnad inom livsmedel? Då kan detta vara rollen för dig!

Denna roll är en tillsvidareanställning med start omgående. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som har en bred kompetens inom området och gillar att ha kul. I rollen kommer du att jobba med varumärken såsom AXA, Kungsörnen, FinnCrisp och Gogreen. Du kommer dessutom ha stora möjligheter att påverka rollens utformning och riktlinje framåt.

Det här kommer du att göra

I rollen som Category Development Manager så kommer du att vara delaktig i hur vi ska vidareutveckla och driva B2C-affären inom våra olika kategorier (pasta, frukost, green eating, crisp och bakning). Du kommer att vara en nyckelspelare och agera brygga mellan säljavdelningen och marknadsavdelningen. Detta innebär att du kommer att vara delaktig i olika projekt och forum och representera B2C. Exempelvis kommer du att vara delaktig i att ge input rörande produktportföljer och produktutvecklingar samt äga vissa interna mötesforum. Du kommer också att kontinuerligt följa trender och utvecklingen inom våra kategorier.

Vidare kommer du att vara delaktig i olika strategiska planer såsom kategoristrategier och övergripande affärsplaner. Således innehåller den här rollen många kontaktytor och nära samarbeten mot säljavdelningen, marknadsavdelning och andra interna funktioner samt vissa externa kontaktytor.

I rollen kommer du att rapportera till Sales Development & Field Sales Manager, Christopher Flemström.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Tidigare erfarenheter från en liknande roll, minst 3 år
  • Gediget intresse för försäljning och utveckling av affärer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att kommunicera på dessa språk
  • Goda datorkunskaper, framförallt i excel då du kommer att arbeta mycket med siffror

Du är:

  • Kommunikativ - Du trivs med att kommunicera både i skrift och muntligt såsom vid kundpresentationer
  • Relationsbyggare - Du gillar att kunna inspirera och engagera din omgivning. Att ha förmåga att bygga goda och starka relationer
  • Noggrann och strukturerad - Du arbetar på ett välstrukturerat och noggrant sätt där du kan parera mellan flera olika projekt och initiativ samtidigt
  • Analytisk - Du har ett gediget intresse för att analysera både ur ett detalj- såväl som ett helhetsperspektiv
  • Lösningsorienterad och nyfiken - Du har en vilja att lära dig, förstå och utmana verksamheten och dess behov för att på så vis nå bästa resultat

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Christopher Flemström. Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Lantbruk | Deltidsjobb