Inaktiv platsannons

Säljare energitjänster i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Säljare energitjänster

Sökes till Malmö, Stockholm, Göteborg, Linköping

Just nu söker vi en säljare till vår enhet energitjänster med fokus på IoT & B2B-marknaden.

På Glacell erbjuder vi ett spännande och utmanande jobb inom ett av de stora tillväxtområdena i branschen. Du kommer att arbeta tillsammans med högkvalificerade kollegor i ett brett nätverk. Du kommer att vara involverad i och få insikter i ett av de mest intressanta affärsområdena idag och i morgon. Det är ett fantastiskt tillfälle att få vara med om något nytt, som kommer att sätta avtryck i alla vertikaler och branscher.

  Om rollen

Som säljare kommer du att arbeta med en mängd olika kunder och vägleda dem genom deras digitaliseringsresa. Du har mycket kontakt med våra tekniska specialister och andra delar av Glacell organisationen.

I rollen kommer du att ansvara för:

  • Bygga en balanserad och hälsosam pipeline och stänga affärer enligt dina uppsatta mål.
  • Skapa och presentera IoT-lösningar som tillgodoser kundernas behov.
  • Stötta det lokala teamet för att öka försäljningen och etablera/behålla marknadspositionen inom IoT.
  • Dokumentera, underhålla och uppdatera CRM-system.
  • Bygga långsiktiga relationer med kunder.
  • Representera Glacell Connect vid olika seminarier och mässor.
  • Hantera komplexa IoT-bud.
Är det här du?

Du har en passion för att göra affärer, teknik och vilka fördelar IoT kan ge våra kunder. Det är viktigt att ha goda affärskunskaper samt ett intresse för affärsomvandling för att kunna prestera i denna position. För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du enkelt skapar relationer med både kunder och kollegor. Du arbetar proaktivt och tar egna initiativ.   

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • Lösningsförsäljning och/eller Challenger-försäljning.
  • IoT.
  • Högskoleexamen/magisterexamen inom relevant område.

person

Jesper Mårtensson, 0431-891 02 

Det är mer än bara ett jobb!

Oavsett vilken position du söker, kommer vi att ge dig de verktyg och stöd du behöver för att växa både som professionell och som person, hos oss. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika tillgång till möjligheter. Vi respekterar och värdesätter mångfalden av människor. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi också flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-11-17

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)