Inaktiv platsannons

Servis och Bartender till till Tyrols Julbord i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 

Tyrols Vilda Julbord startade 1983 och vi är stolta och glada över att kunna fortsätta denna tradition även i år. Julbordet på Tyrol är en matupplevelse utöver det vanliga. Med parollen "från natur till tallrik" har vi dukat upp ett 35 meter långt buffébord med de finaste råvarorna och de mest spännande vilträtterna från norrland blandat med klassisk julmat.

Nu söker vi dig som vill vara med och leverera ett julbord i världsklass och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till gästen. Gemensamt för alla tjänster är att du ska gilla att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Då tempot på julbordet många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vi jobbar tillsammans för att upplevelsen för gäst ska bli den optimala samtidigt som vi bibehåller säkerheten för alla.

Nedan ser du de tjänster vi söker riktiga Gröna Lunds stjärnor till. Julbordet serveras från 25 november till och med julafton 24 december.

Urval sker löpande, sök idag!

 

Servis

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för servis med bordsservering med ansvar för egen station och kassa. Det förekommer ofta stora sällskap.

Krav: Du har flerårig erfarenhet av servisyrket på a´la carte restaurang och haft ansvar för egen kassa. Du har god kännedom om de hygienkrav som gäller för branschen. Du har fyllt 18 år.

Meriterande: Du har genomgått en STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC

 

Bartender

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter i baren som att fylla på och förbereda baren, servera gäster och expediera servis. Det förekommer arbete även utomhus.

Krav: Du har flerårig erfarenhet av bartenderyrket med alkoholhaltiga drycker på restaurang och haft ansvar för kassa. Du har god kännedom om de hygienkrav som gäller för branschen. Du har fyllt 18 år.

Meriterande: Du har genomgått en STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC

 

 

 

 

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb